: Yeni JAECOO 7 Off-Road SUV Türkiye’de – Fiyatı ve Özellikleri!

Yeni nesil arazi aracı markası JAECOO, Türkiye’de satışa sunulan ilk kentsel off-road SUV modeli olan JAECOO 7’yi tanıttı. “Klasikten Gelen, Klasiğin Ötesine” felsefesiyle tasarlanan araç, üst seviye teknoloji ve sürüş sistemleri ile hem şehir içinde hem de arazide kullanıma uygun. 1.6 litrelik turbo benzinli motor ve 7 ileri çift kavramalı DCT şanzıman kombinasyonuyla donatılan JAECOO 7, 1 milyon 920 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Şu anda 17 ilde 22 ayrı noktada satış ve satış sonrası hizmet sunan JAECOO Türkiye, showroom sayısını eylül ayına kadar 30’un üzerine çıkarmayı planlıyor.

Yeni nesil off-road SUV’lar arasında öncü olarak nitelendirilen JAECOO 7, Türk kullanıcılara devrim niteliğinde bir arazi deneyimi vaat ediyor. Çeşitli güvenlik ve konfor donanımlarına sahip olan araç, üstün arazi kabiliyetleri sunarak dikkat çekiyor. Yüksek performans ve verimliliği bir arada sunan JAECOO 7, 4×2 ve 4×4 çekiş sistemi seçenekleriyle Türkiye pazarında yerini aldı.

Güvenlik sistemleriyle de öne çıkan JAECOO 7, Trafikte Sürüş Asistanı, Akıllı Hız Sabitleme Sistemi, Kör Nokta Uyarı Sistemi gibi özelliklerle donatılmış durumda. ARDIS- Tüm Zeminlerde Akıllı Sürüş Sistemi sayesinde zorlu arazi koşullarında bile üstün performans sergileyen araç, sınıfında öncü teknolojilerle donatılmış durumda. JAECOO 7’nin geniş donanım seçenekleri ve yüksek güvenlik standartlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir