Yeni GoPro Hero 13: İşte Sunulanlar

GoPro, uzun zamandır aksiyon kamerası denince akla gelen bir marka olarak tanınıyor. Şimdi ise merakla beklenen GoPro Hero 13 modelini tanıttı. Yeniliklerle dolu olan bu model, kullanıcılarına benzersiz bir aksiyon kamera deneyimi sunmayı hedefliyor.

HB serisi adı verilen modüler lensleriyle dikkat çeken GoPro Hero 13, kullanıcılarına ultra geniş, anamorfik ve makro lenslerin yanı sıra ND (nötr yoğunluk) filtrelerini de sunuyor. Bu sayede kullanıcılar istedikleri çekimleri kolayca gerçekleştirebilecekler.

Max Lens modunun geliştirilmesiyle birlikte su geçirmez HB serisi lensler, GoPro’nun HyperSmooth video işleme özelliğiyle uyumlu hale getirilmiş. Bu sayede daha yüksek çözünürlük, kare hızı ve ProTune ayarlarıyla mükemmel bir görüntü deneyimi sunuluyor.

Video çekim oranı konusunda da Hero 13 Black modelinde önemli yenilikler var. 1:1 oranıyla videoyu dikey ya da yatay olarak çekebilme imkanı bulunuyor. Ayrıca, 4K 60 FPS’e kadar video kaydı yapabilme özelliğiyle de dikkat çekiyor.

Pil ömrü konusunda da iyileştirmeler yapılan Hero 13 Black modeli, selefinden daha büyük bir pil sunarak daha uzun süre video çekimine imkan tanıyor. Ayrıca termal performansının da geliştirildiği belirtiliyor.

Ağır çekim modunda da önemli geliştirmeler yapılan kamera, 720p çözünürlükte tam 400 kareye kadar destek sunuyor. Ayrıca, en yüksek dinamik aralığı sunan HDR formatı olan Hybrid Log Gamma’yı da destekliyor.

GoPro Hero 13 Black modeli, 400 dolarlık bir fiyat etiketiyle satışa sunuldu. Türkiye’de de yakın zamanda satışa çıkması bekleniyor. Yenilikleri ve geliştirmeleriyle dikkat çeken bu model, aksiyon kamerası tutkunları için kesinlikle göz önünde bulundurulması gereken bir seçenek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir