Yaz sıcağında serin eğlence: İlçelerde buz gibi keyif

Muratpaşa Belediyesi tarafından hizmete açılan Dağyakası Buz Pisti, hafta içi her gün 13.00- 21.00 saatleri arasında çocuklar ve yetişkinler için buz pateni dersleri sunmaktadır. Uzman eğitmenler eşliğinde minikler, buz pateni yapmanın keyfini çıkarırken hem spor yapma hem de eğlenme imkanı bulmaktadır. Pist, Çaybaşı Mahallesi’nde bulunan ‘açık hava çocuk oyun dünyası’ Teneffüs Park içinde konumlanmaktadır ve aynı anda 60 kişi buz pistini kullanabilmektedir.

Tesiste buz hokeyi ve artistik buz pateni eğitimleri de verilmekte olup, 45 dakikalık kullanım ücreti sadece 150 lira olarak belirlenmiştir. Bu ücrete paten ile koruyucu ekipman da dahildir. Daha fazla zaman geçirmek isteyenler için günlük sınırsız kullanım ücreti ise 350 lira olarak belirlenmiştir. Ayrıca, 20 kişi ve üzeri gruplar için özel fiyat uygulamaları da mevcuttur.

Dağyakası Buz Pisti, eğlence ve sporun bir arada sunulduğu benzersiz bir deneyim sunmaktadır. Çocuklar ve yetişkinler için eğitim olanakları ve keyifli zaman geçirme imkanı sunan bu pist, spor yapmayı ve eğlenmeyi bir arada yaşamak isteyen herkesi bekliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir