ve birliktelik atmosferi yaşandı

Kemer Belediyesi, Mustafa Ertuğrul Aker Parkı’nda düzenlediği etkinlikle vatandaşları milli voleybol maçı heyecanına ortak etti. Deniz Kafe yanında kurulan dev ekranda, sıcak havaya rağmen çok sayıda vatandaş milli maçı izledi. Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Derya Baytekin de vatandaşlarla birlikte maçı izledi. Vatandaşlar, milli takımın aldığı her sayı sonrası alkışlayarak milli voleybolculara destek verdiler.

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları yarı finalinde İtalya’ya 3-0 yenilerek finale kalamadı. Ancak takım, 10 Ağustos Cumartesi günü Brezilya ile bronz madalya maçı oynayacak. Bu önemli maç öncesi Kemer Belediyesi, vatandaşları milli maç heyecanıyla bir araya getirerek desteklerini göstermeye davet etti.

Kemer Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, sporun ve milli takımların başarıyla desteklenmesi gerektiği vurgulandı. Etkinlik, vatandaşların milli sporculara destek olmaları ve birlikte heyecanlanmaları için önemli bir fırsat olarak değerlendirildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir