Turkcell, kullanıcılarına büyük bir sürpriz yaparak internet hızını 1000 mbps’e yükseltiyor

Fiber internet kullanan Turkcell Superonline aboneleri, 1-30 Eylül tarihleri arasında 1000 mbps’ye varan yüksek hızlı internet deneyimi yaşayacaklar. Bu kampanyadan faydalanmak için herhangi bir başvuru yapmalarına gerek olmayacak ve tarifeleri değişmeyecek. Ayrıca, Eylül ayında Turkcell Superonline fiber aboneliği başlatanlar da kampanyadan yararlanabilecekler.

Turkcell, 30. yılında yaklaşık 2,3 milyon Superonline abonesinin altyapısının uygun olduğu en yüksek seviyeye ücretsiz olarak internet hızını yükseltecek. Bu hız artışı, özellikle indirme işlemlerinde ve online oyunlarda fark yaratacak.

Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç, altyapı yatırımlarıyla kullanıcılara en hızlı ve iyi internet deneyimini sunmayı amaçladıklarını belirtti. 1000 mbps hız kampanyasıyla Superonline abonelerine ışık hızındaki fiber internet deneyimini yaşatacaklarını söyleyen Koç, Türkiye’nin dijital geleceği için teknoloji ve altyapı yatırımlarını sürdürdüklerini vurguladı. Turkcell’in 30. yılını kutlamaya devam edeceklerini de belirtti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir