Tragedy at the Local Park: Child Found Dead – Ilçeler

Antalya’da Cinayet Şüphesi!

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde bulunan Kızılsaray mahallesinde gece saatlerinde korkunç bir olay meydana geldi. 75 sokakta yer alan çocuk parkında hareketsiz olarak yatan birini gören vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Olay yerine çok sayıda polis ekibi ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan inceleme sonucunda göğüs kısmından bıçaklanarak hayatını kaybeden kişinin Süleyman C. olduğu belirlendi.

Polis ekipleri bölgede güvenlik önlemleri alırken, Cinayet Büro Amirliği ekipleri de olayla ilgili detaylı araştırmalara başladı. İncelenen parkta içi dolu ve bitmiş çok sayıda alkol şişesi bulunurken, olayın arkasındaki sır perdesi henüz çözülememiş durumda. Polis ekipleri, olayla bağlantılı olabileceği düşünülen 6 kişiyi ifade için gözaltına aldı.

Cansız bedenin otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldığı bilgisi verilirken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Korkunç olayın detayları merak edilirken, bölge halkı endişeli bir şekilde gelişmeleri bekliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir