Sürdürülebilir İçme Suyu Projeleri Kapsamında İlçe Bazlı Çalışmalar Devam Ediyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Gazipaşa’nın Zeytinada ve Gökçebelen Mahallelerinin içme suyu problemlerini çözmek için harekete geçti. Zeytinada’da yapılan sondaj çalışmasında 172 metre derinlikte su bulundu ve Gökçebelen’deki çalışmalar devam ediyor. Zeytinada sakinlerinin sorununu büyük ölçüde çözecek olan bu suyun verimli olduğu belirlendi.

Zeytinada Mahalle Muhtarı Hasan Mesut Uysal, mahallelerinin yıllardır çektiği içme suyu problemine çözüm bulunmasından dolayı mutluluğunu dile getirdi. Uysal, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’e ilettikleri sorunlar için hızlı bir şekilde çalışmaların başlatıldığını ve uzun bir süredir yapılmayan içme suyu çalışmasının nihayet gerçekleştirildiğini belirtti. ASAT tarafından yapılacak tahlillerin ardından suyun halka sunulacağını ifade etti.

Zeytinada sakinlerinden Mehmet Akşit ise ASAT’ın gerçekleştirdiği sondaj çalışmasının mahalleleri için önemli olduğunu vurguladı. Yıllardır su sıkıntısı çektiklerini dile getiren Akşit, köye yapılan içme suyu kuyusunun büyük bir ihtiyacı karşılayacağını ifade etti. Akşit, emeği geçen herkese teşekkür ederek, köye hayırlı olmasını diledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir