Para Atıcılık Milli Takımı, hedefini 8’de 8 yapmak olarak belirledi – Spor

Türk milli para atıcılar, 28 Ağustos-8 Eylül tarihleri arasında Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenecek Paralimpik Oyunları’na hazırlıklarını tamamladı. Mersin’deki Erdemli Atış Poligonu’nda gerçekleşen kampta antrenörleri Kadri Akgün nezaretinde çalışmalarını sürdüren Muharrem Korhan Yamaç, Cevdet Karagöl, Murat Oğuz, Aysel Özgan, Ayşegül Pehlivanlar, Hakan Çevik, Erhan Coşkuner ve Çağla Baş, haftanın 6 günü çift antrenman yaparak form tuttu.

Milli takım antrenörü Kadri Akgün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Paris 2024 Paralimpik Oyunları’na 3 yıldır hazırlandıklarını belirtti. Mersin kampının verimli geçtiğini ve sporcuların performansının iyiye gittiğini vurgulayan Akgün, tecrübeli kadrolarıyla Paris’ten madalyalarla döneceklerine inandıklarını ifade etti.

Turnuvada başarılı olmayı hedeflediklerini dile getiren sporcular da kendi hedeflerini belirtti. Ayşegül Pehlivanlar, Rio 2016’da bronz, Tokyo 2020’de ise gümüş madalya kazandıktan sonra Paris’te altın madalya kazanmayı planladığını söyledi. Murat Oğuz, kürsüye çıkıp Türk bayrağını göndere çekmeyi, Erhan Coşkuner ise Tokyo 2020’de finalde kaybettiği fırsatı Paris’te tamamlamak istediğini ifade etti. Türk sporcular, Paris’te ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için mücadele edecekler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir