Manavgat’ta iş dünyasının geleceği için genç yetenekler yetiştireceğiz – İlçeler

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO), Manavgat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Manavgat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi iş birliğiyle ‘MATSO Geleceğin İş Gücü Projesi’ hayata geçiriliyor. MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör, mesleki ve teknik eleman ihtiyacına vurgu yaparak, projenin önemini belirtti. Toplantıda, TÜLOMSAŞ Eski Genel Müdürü Hayri Avcı, Manavgat Milli Eğitim Şube Müdürü Yusuf Usta, MATSO üyeleri ve Manavgat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Şenay Günay da yer aldı.

Güngör, meslek liselerinin memleket meselesi olduğunu vurgulayarak okulların fiziki şartlarının iyileştirilmesi gerektiğine dikkat çekti. Proje kapsamında öğrencilere burs verilmesi tartışıldı ve saha çalışmalarıyla öğrencilerin mesleklerinde başarılı olmaları teşvik edildi.

Projeyi destekleyenler arasında yer alan Eski Genel Müdür Avcı, insan kaynaklarına yapılan yatırımın önemini vurgulayarak, işletmelerin ayakta kalabilmesi için insana yatırım yapılması gerektiğini belirtti. Toplantıda sektörlerdeki ara eleman ihtiyacı da ele alındı ve proje kapsamında yapılacak çalışmaların detayları konuşuldu. Projenin başarıyla hayata geçirilmesi için paydaşlar arasında protokol imzalanması önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir