Konya’da sporun zirvesinde: Madalya avı başlıyor

Konya’da düzenlenen Karatay Kongre ve Spor Merkezi’nde gerçekleşen organizasyonda, Türkiye’nin dört bir yanından sporcular farklı kategorilerde mücadele etti. Antalyasporlu kick boksörler de turnuvada yer alarak önemli başarılar elde ettiler. 89 kilogram Light Contact kategorisinde yarışan Mehmet Mıstık, tüm rakiplerini mağlup ederek altın madalya kazandı ve kariyerinde 13. Türkiye Şampiyonluğunu elde etti.

Ayrıca, 65 kilogram kategorisinde yarışan Sena Amine Nur Özgen hem Kick Light hem de Light Contact kategorilerinde birincilikleri elde ederek iki altın madalya kazandı. Sena Amine, elde ettiği başarılarla Avrupa Kick Boks Şampiyonasında ülkemizi temsil etme hakkı kazandı. Diğer bir Antalyasporlu kick boksör Neşet Korkmaz ise 57 kilogramdaki Low Kick müsabakalarında bronz madalya kazanarak takımının madalya sayısını dörde çıkardı.

Bu büyük başarılara imza atan Antalyasporlu kick boksörler, Türk Kick Boks tarihinde önemli bir yere sahip olmanın gururunu yaşadılar. Antalyaspor adına yapılan açıklama, mücadeleci sporcuların önemli kazanımlarıyla birlikte turnuvadaki başarılarına dikkat çekti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir