Konyaaltı’nda Hafta Sonları Keyif Dolu Geçiyor – İlçe Etkinlikleri

Konyaaltı Belediyesi, sanat ve spor etkinliklerine ara vermeden devam ediyor. Hafta sonları vatandaşları bir araya getirmek için çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Cumartesi günleri doğada uzman eğitmenler eşliğinde vatandaşlar yoga yaparken, pazar günleri de Kent Meydanı’nda konserler ve dans etkinlikleri gerçekleştiriliyor.

Bu hafta HayatPark’ta gerçekleştirilecek Yoga Park etkinliği, saat 19.00’da yoga eğitmeni Aylin Önder Tortop ile başlayacak. Etkinlik ücretsiz olup herkese açık olacak. Katılımcıların kendi matlarını getirmeleri gerekmektedir.

Konyaaltı Kent Meydanı ise pazar günleri vatandaşların vazgeçilmez mekanı haline geldi. Belediye, pazar günleri vatandaşlara keyifli bir hafta sonu geçirtmek için ‘Gün Batımı Konserleri’ ve ‘Gün Batımı Dansları’ etkinlikleri düzenliyor. Bu pazar, ‘Latin Esintileri’ temasıyla gerçekleştirilecek olan Gün Batımı Dansları etkinliği saat 20.00’de başlayacak. Ücretsiz etkinlikte vatandaşlar dans eğitmenlerinden ders alacak ve sokakta dans etmenin keyfini çıkaracaklar.

Konyaaltı Belediyesi, vatandaşların keyifli ve eğlenceli bir haçta sonu geçirmesi için çalışmalarına devam ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir