Kick Boks Dünyasında Büyük Başarı!

Antalyasporlu Kick Boksçu Sena Amine Nur Özgen, Avrupa Üniversite Oyunları’nda Altın Madalya Kazandı!

Avrupa Üniversite Oyunları, Macaristan’ın Debrecen ve Miskolc şehirlerinde gerçekleşti. Bu önemli organizasyonda kick boks dalında mücadele eden Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi öğrencisi Sena Amine Nur Özgen, 65 kilogram Kick Light kategorisinde rakiplerini geride bırakarak altın madalyayı kazandı. Genç sporcu, Antalyaspor’dan takım arkadaşı Mehmet Mıstık’ın antrenörlüğünde mücadele etti ve bu büyük başarıyla hem kulübünü hem de üniversitesini gururlandırdı.

Antalyaspor, başarılı sporcusu Sena Amine Nur Özgen’in zaferini sosyal medyada paylaştığı bir mesajla kutladı. Klübün resmi hesabından yapılan paylaşımda, Sena’nın başarısından dolayı gururlu oldukları belirtilerek, Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi adına elde ettiği başarı için tebrikler ve başarı dilekleri iletildi.

Sena Amine Nur Özgen, Antalyaspor Kick Boks Takımı’nın genç yeteneği olarak ön plana çıktı ve antrenörü Mehmet Mıstık’ın destekleriyle 2024 Avrupa Üniversite Oyunları’nda adından söz ettirdi. Altın madalya kazanan Sena Amine’yi ve ona destek veren Mehmet Mıstık’ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir