Kepez’de hüküm sürecek sultanlar şekilleniyor – Spor

Kepez Belediyesi Spor Kulübü, Voleybol Takımlarının Kadrolarını Belirliyor

Kepez Belediyesi Spor Kulübü, A takımıyla birlikte 2. Lig’de yeni sezon hazırlıklarına başladı. Turgut Özal Spor Salonu’nda haftada 3 gün antrenman yapan ekip, ilk takımı genç takım olarak belirledi. Geçen sezon Bölgesel Lig şampiyonu olarak başarıyla lige yükselen genç oyuncular, diğer kulüplerden deneme amaçlı oyuncularla bir araya geldi.

Başantrenör Koray Turgut, gelecek sezon için yeni transferlere odaklandıklarını belirtti. Geçen sezon farklı bir kulüpte oynayan ve şimdi yuvaya dönen oyunculardan biri İkra Kahraman oldu. Ağustos ayında lig takımının da antrenmanlara başlayacağını söyleyen Turgut, A takımını motive edecek tecrübeli oyuncular için görüşmelerde bulunduklarını dile getirdi. Ağustos ayından itibaren A takımının çift antrenman yapacağını açıklayan Turgut, altyapıdan yetişen oyuncularla da temas halinde olduklarını belirtti.

Kepez Belediyesi Spor Kulübü’nün yeni sezonda başarılı bir performans sergilemek için transfer çalışmalarına devam edeceği belirtildi. (Kaynak: Kepez Belediyesi/Bülten)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir