Kadın Girişimcinin Başarısı: Devlet Desteğiyle İlçelerde Fabrika Açtı

Antalya’nın yetenekli girişimcilerinden İlknur Köni Aldemir, güzellik sektöründeki başarılı kariyerinde önemli adımlar attı. KOSGEB’in destekleriyle kendi markasını oluşturan Aldemir, devlet teşvikleri ve programlarıyla işlerini geliştirerek medikal estetik sektöründe önemli bir yer edindi. Akdeniz Üniversitesi’nde yapılan Ar-Ge çalışmalarıyla üretimini hızlandıran Aldemir, dermakozmetik tedavi destekleyici ürünlerle ün kazandı. İhracat çalışmalarında da başarı elde eden Aldemir, kendi markasını yaratarak ürünlerini birçok ülkeye ihraç etti.

Kadın girişimciler için ilham kaynağı olan Aldemir, devlet destekleriyle işini büyütmenin önemini vurguladı. Güneş kremiyle uluslararası yüksek kalite ödüllerini alan İlknur Köni Aldemir, Türkiye’nin gururu oldu. İşletme mezunu olan Aldemir, güzellik ve estetik sektöründeki deneyimleriyle kozmetik sektöründe markasını kuran başarılı bir iş kadını olarak öne çıkıyor.

Aldemir’in hedefleri arasında 500 bin dolarlık ihracat rakamı ve daha büyük bir fabrika yer alıyor. Aldemir, Türkiye’nin sağladığı destekler sayesinde büyüme fırsatı bulduğunu ve bu başarısını yurt dışında da hissettiğini belirtti. Kendi adıma ve ülkesi adına gurur duyan Aldemir, kadınların her alanda başarılı olabileceğine inanıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir