İlçelerde Zabıta Ekiplerine Kapsamlı Eğitim Verilecek

Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, yeni motosikletli ekip oluşturarak kent trafiğinde daha etkin hizmet sunma hedefiyle harekete geçti. İki kadın ve toplam 15 kişiden oluşan ekip, temel sürüş tekniklerinden ileri düzey manevralara kadar uzman eğitmenlerden kapsamlı eğitim aldı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü’nde görevli motosiklet sürüş eğitmenleri Hikmet Toy ve Çağlar Yavişli tarafından verilen eğitimler sonucunda ekip üyeleri, güvenli sürüş, akışa uyum sağlama ve ani durma gibi konulara odaklandı. Programın sonunda eğitmenlerin gözetiminde motosikletlerle akrobasi hareketleri sergileyen ekip, motosiklet üzerinde ayakta Türk bayrağı dalgalandırarak gösteri yaptı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Amiri Volkan Sönmez, motosikletli zabıta ekiplerinin vatandaşların hizmetinde olacağını belirtti. Ekiplerin, temel ve ileri sürüş eğitimleri alarak şehir trafiğinde profesyonel şekilde görev yapmaya hazır hale geldiğini vurgulayan Sönmez, 15 motosikletli zabıta ekibinin hizmete hazır olduğunu açıkladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir