İlçelerde Yeni Kreş ve Gündüz Bakımevi İnşaatı Başladı

Serik Belediye Başkanı Kadir Kumbul’un öncülüğünde gerçekleştirilen bir girişim sonucunda, hayırsever turizmci Ali Akkanat tarafından ilçeye kazandırılacak olan Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nin temeli törenle atıldı. Törene, CHP Antalya milletvekilleri Aliye Coşar, Aykut Kaya, Mustafa Erdem, Sururi Çorabatır, Serik Belediye Başkanı Kadir Kumbul, CHP İl Başkanı Nail Kamacı, CHP İlçe Başkanı Şeref Çimen, muhtarlar, partililer, STK başkanları, basın mensupları ve davetliler katıldı.

Eğitimin toplumların en önemli yapı taşı olduğuna vurgu yapan Başkan Kumbul, çocukların sosyal ve zihinsel gelişimlerine katkı sunacak olan Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nin önemine dikkat çekti. Projeyi hayata geçirmekten dolayı duyduğu heyecanı dile getiren Kumbul, ayrıca kreşin ailelere büyük destek olacağını belirtti.

Hayırsever iş insanı Ali Akkanat, binadan çok öğrenci okutmaya önem verdiğini söyleyerek, Serik’e kazandırılacak olan kreş ve gündüz bakım evinin temelini atmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti. Törende, protokol ve davetlilerin butona basmasıyla birlikte, 200 öğrencinin eğitim göreceği kreş ve gündüz bakım evinin temeli atıldı.

Serik Belediye Başkanı Kadir Kumbul, hayırsever iş insanı Ali Akkanat’a katkılarından dolayı teşekkür plaketi sundu. İlçeye kazandırılacak olan Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nin eğitim alanında önemli bir adım olmasını dileyen Belediye Başkanı, projeye destek veren herkese teşekkürlerini iletti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir