Honor Magic 7: Estetik Tasarım ve Şık Duruş

Honor, Magic 7 akıllı telefon serisini 30 Ekim’de Çin’de piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Lansman tarihi geçen hafta doğrulanmış olsa da şirket, henüz tasarım hakkında detay vermemişti. Ancak şimdi tasarım konusunda sessizlik bozuldu ve oldukça özel bir tasarım ortaya çıktı.

Honor Magic 7’nin arka kapağı, ilgi çekici bir doku tasarımına sahip. Kamera modülü, fiziksel değişken diyaframlı bir lense sahip olan kameraların bulunduğu bir yapıya sahip. Kamera adası simetrik ve arkada eğimli bir şekilde tasarlanmış ve 4 kameralı bir kombinasyon bekleniyor. Yeni tasarımda, önceki modellerde bulunan ve eleştirilere neden olan “100X Zoom” yazısı da kaldırılmış gibi görünüyor.

Honor Magic 7 serisi, Snapdragon 8 Elite işlemcisine sahip ilk seri olacak ve MagicOS 9.0 ile piyasaya sürülecek. Bu yeni arayüz ile genel verimliliğin artırılması ve Honor’un entegre yapay zeka asistanıyla hayatı kolaylaştıran özellikler sunulması bekleniyor. Yani kullanıcılar, yeni Magic 7 serisinden hem performans hem de kullanım kolaylığı açısından önemli yenilikler bekleyebilirler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir