Heyecanla beklenen hedef: Los Angeles 2028 Olimpiyatları – Spor Tutkunları için Bir Başarı Öyküsü

Türk okçuluğunun yükselen yıldızı Yusuf Göktuğ Ergin, Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları’nda Mete Gazoz ile aldığı altın madalyanın ardından Paris 2024’te de başarılarını sürdürmeyi hedefliyor. Geride bıraktıkları yıllarda uluslararası arenada birçok madalya kazanan Türk okçular, Paris 2024’te Klasik Yay Erkek Milli Takımı’yla üçüncülük elde ederek gururla Türkiye’yi temsil ettiler.

Ergin, gelecek hedeflerinin Los Angeles 2028’de daha büyük başarılar elde etmek olduğunu belirtti. Paris 2024’ü başarılı bir şekilde tamamlayarak motivasyonlarını artıran Türk okçular, Los Angeles’a daha güçlü bir şekilde hazırlanarak madalyalara yelken açmayı planlıyorlar. 81 vilayetin herhangi birinde Olimpiyat Oyunları düzenleme kapasitesine sahip olduklarını vurgulayan Ergin, Türkiye’nin misafirperverliği ve organizasyon yeteneğiyle herkesi etkileyebileceklerini söyledi.

Ergin, Paris Olimpiyatları sonrası sporculara biraz dinlenme fırsatı vererek, teknik ekip olarak önlerindeki dört yılı planlamaya başladıklarını belirtti. Türk okçuların Los Angeles 2028’e kadar daha da güçlenerek ülkeyi en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceklerine inandığını sözlerine ekledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir