Gündoğdu Halk Plajı, ilçeler arasında yeniden açıldı!

Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, Gündoğdu Halk Plajı’nın açılışında bir araya geldi. Açılışa, CHP Manavgat İlçe Başkanı Oykun Başar, belediye başkan yardımcıları, STK temsilcileri, oda başkanları, muhtarlar ve vatandaşlar da katıldı. Başkan Kara, halkın nefes alabileceği alanları topluma kazandırdıklarını ve ilerleyen günlerde yeni halk plajları ve farklı projelerin açılışlarını yapacaklarını belirtti.

Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, açılışta yaptığı konuşmada, Gündoğdu Halk Plajı’nın öncelikle Gündoğdulular için açıldığını ve ilerleyen süreçte Side’nin hemen batı tarafında bir halk plajı daha planladıklarını söyledi. Başkan Kara, halka hizmet etmenin önemine vurgu yaparak, yeni projelerin devamının geleceğini belirtti.

Ayrıca, Manavgat merkezinde emekli kadınlar için bir kahvehane açacaklarını duyuran Başkan Kara, kadınlara verilen değeri önemsediklerini ifade etti. Plajda temizlik ve hijyen konularına büyük önem verdiklerini belirterek, Gündoğdu Halk Plajı’nın sadece denize girmek için değil, aynı zamanda ailelerin güzel vakit geçirebileceği bir mekan olarak tasarlandığını dile getirdi.

Manavgat Belediyesi, daha önce açtığı Çolaklı, Çolaklı 2, Evrenseki, Nar 1, Nar 2, Nar 3, Çamiçi, Boğaz Otel ve Kızılot halk plajlarıyla vatandaşın hizmetine sunmuştu. Gündoğdu Halk Plajı, Manavgat’ın doğal güzellikleriyle ünlü Gündoğdu beldesinde yerli ve yabancı turistlerin keyifle vakit geçirebileceği bir tesis olarak hizmete girdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir