Gençler Kepez’de Sporla Hedeflerine Koşuyor

Antalya’da Genç Sporcular Kepez Belediyespor Kulübü’ne Yöneliyor

Antalya’da kapanan kulüpler, çekilen ligler ve antrenörsüz kalan genç sporcular, Kepez Belediyespor Kulübü’ne sığınıyor. Kulüp, 3 salon takımı, saha imkanları olan ragbi, futbol, olimpik yüzme havuzu ve sutopu takımlarının yanı sıra bireysel spor branşlarında da faaliyet gösteriyor. İmkanlar nedeniyle spor yapamayan lisanslı gençler için tercih edilen bir nokta haline gelen kulüp, genç sporculara hedeflerine ulaşma fırsatı sunuyor.

400 Lisanslı Sporcu ile Yarı Yolda Kalmayın
Kulüpte antrenör değişiklikleri nedeniyle kapısını çalan 14 yaşındaki tekvandocular Yağmur Soytürk, Büşra Güler ve Zeynep Özkurt, genç sporcular arasında örnek oldu. Turgut Özal Spor Salonu’nda antrenmanlara başlayan genç tekvandocular, aynı yaş grubundaki diğer sporcularla birlikte avantajlı bir ortamda spor yapmanın keyfini yaşıyor. 400’e yakın lisanslı sporcusu bulunan tekvando takımına katılan kızlar, “Buradaki imkanlar çok güzel. Arkadaşlık ortamını da çok sevdik” şeklinde düşüncelerini paylaştı.

Antalya genç sporcuları, Kepez Belediyespor Kulübü’nün geniş imkanlarından faydalanarak hedeflerine ulaşma yolunda ilerliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir