Genç yetenekler Süper Lig’e damga vuruyor – Spor

Kepez Belediyespor Kulübü Kadın Hentbol Takımı, yeni sezon öncesi hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürüyor. Sabahları kondisyon ve dayanıklılık antrenmanlarıyla güne başlayan takım, öğleden sonra ise salonda teknik ve taktik çalışmalarına ağırlık veriyor. Geçen sezon 2. Lig’de namağlup şampiyon olan Kepez’in genç ve yetenekli kızları, bu sezon ilk kez 1. Lig’de mücadele edecek. Rakipleri karşısında yaşça büyük olsalar da, disiplinli ve kararlı bir şekilde çalışmalarına devam ediyorlar.

Türkiye Hentbol Federasyonu heyeti tarafından milli takıma 14 oyuncu göndererek büyük bir başarı elde eden takım, yüksek motivasyonlarıyla dikkat çekiyor. Antrenörleri Sertan Sarpaş, takımda genç ve yetenekli oyuncuların olduğunu belirterek, birlikte oldukça başarılı olacaklarına inanıyor. Sarpaş, “Altyapıdan bu yana bir arada olan takımımızın, birçok kupa daha kazanacağına inanıyorum. Hedefimiz süper ligde yer almak.” şeklinde konuştu.

Kepez Belediyesi’nin desteğiyle ilerleyen Kepez Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, başarılı bir sezon geçirmeyi hedefliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir