Genç girişimci, canlı yayında ilçelerdeki projelerini detaylı bir şekilde anlattı

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, Halk TV’nin reyting rekorları kıran programı Serhan Asker ile Görkemli Hatıralar’a konuk oldu. Program, Kepez Kent Ormanı’nda gerçekleştirildi ve milyonlarca izleyiciye Kepez’in güzelliklerini tanıttı. Başkan Kocagöz, canlı yayında Kepez için hazırlanan önemli projeleri paylaşırken, Türk Halk Müziği sanatçısı Oğuz Aksaç ve Kepez Belediyesi Müzik Okulları Çocuk Korosu da programa renk kattı.

Kocagöz, programda Kepez Kent Ormanı’nın geçmişinden bahsederek, burayı yenilemek için projelerinin olduğunu belirtti. Ayrıca, Kepezliyi denize götürmek için çalıştıklarını vurgulayan Başkan, Kepez’e denizi götüremiyorsak, Kepezliyi denize götüreceklerini söyledi.

Programın devamında Oğuz Aksaç, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Narin için duygusal bir parça seslendirirken, programda çocuklara verilen önem de vurgulandı. Başkan Kocagöz, çocukları dünyanın en kutsal varlıkları olarak gördüğünü belirterek, çocuklara ve hayvanlara şiddetin engellenmesi gerektiğini dile getirdi.

Program sonunda, çocuklara pamuk şeker ve kitap hediye edildi. Kepez Belediyesi’nin duygu dolu ve renkli programı, Kent Ormanı’nda unutulmaz bir gece yaşattı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir