Galatasaray’ın 119. kuruluş yıl dönümü coşkuyla kutlandı – Spor Şöleni

Galatasaray Kulübü, kuruluşunun 119. yılını kutlama etkinlikleri kapsamında önemli bir ziyaret gerçekleştirdi. Kulübün kurucu başkanı Ali Sami Yen’in Feriköy Mezarlığı’ndaki kabrini ziyaret eden Başkan Dursun Özbek ve kulüp üyeleri daha sonra Galatasaray Lisesi’ne geçti. Burada yapılan açılış konuşmasında Özbek, kulübün köklü tarihine vurgu yaparak birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Özbek, Ali Sami Yen ve arkadaşlarını minnetle anarak, Galatasaray’ın ‘Türk olmayan takımları yenmek.’ hedefiyle kurulduğunu belirtti. Kulübün değerlerine sahip çıkarak, başarı hikayeleri yazmaya devam edeceklerini ifade etti. Özbek, her zaferle daha da büyüyüp güçleneceklerini ve genç sporculara destek olmaya devam edeceklerini dile getirdi.

Tören sırasında 119. yıl plaketinin yaş kütüğüne çakılmasının ardından, 50. yılını dolduran üyelere berat ve madalyalarının verilmesiyle devam eden etkinlik, 2023-2024 sezonunda tüm branşlarda kazanılan kupaların müzeye teslim edilmesiyle sona erdi. Galatasaray’ın gurur veren başarılarına her zaman destek olacaklarını vurgulayan Özbek, Galatasaray’ın Türkiye’nin gururu olmaya devam edeceğini belirtti. Nice 119 yıllara, yaşasın Galatasaray!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir