Futbol Dünyasında Transfer Yasağı Hala Devam Ediyor

Süper Lig’de transfer yasakları devam ediyor

Süper Lig’de yer alan Adana Demirspor, Antalyaspor, Kayserispor, Konyaspor, Eyüpspor ve Samsunspor’un, 1. Lig’de ise Ümraniyespor, Ankaragücü, Erzurumspor, Adanaspor ve Yeni Malatyaspor’un transfer yasakları, problemli oldukları oyunculara olan borçlarını ödemedikleri sürece devam edecek.

Antalyaspor, transfer yasağını kaldırmak için çaba sarf ediyor

Antalyaspor, transfer tahtasının açılması için büyük çaba sarf ediyor. Kulüp başkanı Sinan Boztepe, yasağın bu hafta içi kalkacağını belirterek, transfer yasağı kalkana kadar yeni oyuncuların lisanslarını çıkaramayacaklarını açıkladı.

7 dosyanın çözüm beklemesi

Antalyaspor’un FIFA’da çözülmesi gereken 7 dosyası bulunuyor. Bu dosyalar, Erkan Eyibil, Amar Gerxhaliu, Gustavo Blanco, Fedor Kudriashov, Luiz Adriano, Sagiv Jehezkel ve Sherel Floranus’a ait. Başkan Boztepe, dosyaların çözülmesiyle transfer yasağının kaldırılacağını ve yeni transferlerin lisans işlemlerinin tamamlanacağını vurguladı.

Umutlu bir başlangıç hedefi

Antalyaspor, transfer yasağının kalkmasıyla birlikte lige sorunsuz bir başlangıç yapmayı ve taraftarların desteğiyle daha başarılı bir sezon geçirmeyi hedefliyor. Başkan Boztepe, transfer tahtasının açılmasında destek olan iş insanının ismini açıklamasa da, olumlu bir durumda olduklarını belirtti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir