Finike’de Sıkı Denetim İle İlçeler Güvende

Finike Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçede bulunan büyük ve zincir marketlerde denetim gerçekleştirdi. Yapılan denetimlerde uygun bulunmayan ürünler için yasal işlemler uygulandı. Finike Belediyesi, zabıta ekipleri tarafından ilçe genelinde büyük ve zincir marketlerde denetimler gerçekleştirildi. Marketlerin raflarındaki ürünlerin son kullanma tarihi, ambalaj ve saklama koşulları incelendi ve uygunsuz ürünler tespit edilerek imha edildi.

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Finikeli vatandaşların sağlıklı gıdaya erişiminin önemli olduğunu belirterek, halk sağlığını korumak için denetimlerin devam edeceğini vurguladı. Geyikçi, “Denetimlerimizi ara vermeden sürdüreceğiz. Halk sağlığı bizim için önceliktir ve taviz vermeden denetimlerimizi devam ettireceğiz” dedi.

Başkan Geyikçi, koşulları uygunsuz ürünlerin imha edildiğini ve ilgili işletmelere yasal işlem uygulandığını belirtti. Ayrıca önümüzdeki günlerde ilçede bulunan fırınların denetimlerinin yapılacağını ve denetimlerin sürekli olarak devam edeceğini ifade etti.

Sonuç olarak, halk sağlığını tehdit eden ürünlerle ilgili hiçbir yaptırımın önemli bir vatandaşın sağlığından daha değerli olmadığını vurgulayan Başkan Geyikçi, işletmelerin daha dikkatli olmaları gerektiğini ve halk sağlığını tehlikeye atmamaları gerektiğini ifade etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir