‘Finike Belediyesi, Ortak Akıl İle Yönetim Anlayışını Benimseyecek’

Finike Belediyesi, 2024-2029 stratejik plan çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Mustafa Geyikçi, belediye içindeki çalışmaların yanı sıra ilçedeki muhtarlar, STK temsilcileri ve oda başkanlarıyla bir araya gelerek stratejik plan çalışmalarını paylaştı. Geyikçi, belediye olarak birliktelik kültürü ve ortak akıl ile hareket ettiklerini vurguladı.

Finike’nin geleceği için yapılan her çalışmanın ortak akılla sürdürüldüğünü belirten Başkan Geyikçi, ilçenin sadece 5 yıllık değil, aynı zamanda uzun vadeli bir vizyonunun da oluşturulacağını dile getirdi. Katılımcılarla yapılan toplantıda Finike’nin öncelikleri, hedefleri ve önerileri üzerine görüş alışverişinde bulunduklarını aktaran Geyikçi, hedeflerine ulaşmak için birlikte çalışacaklarını söyledi.

Toplantıya katılanlar ise Finike’nin vizyonunu belirleyecek bu önemli çalışmada yer almaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek Başkan Geyikçi’ye teşekkür etti. Stratejik plan çalışmaları, ilçenin 50 bin vatandaşının mutluluğu ve geleceği için önemli adımların atılmasını hedefliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir