Feslikan Yaz Şenlikleri’nin İlçelerde Muhteşem Açılışı

Konyaaltı Belediyesi’nin bu yıl Antalya Büyükşehir Belediyesi ile birlikte 26’ncısını düzenlediği Uluslararası Feslikan Yaz Şenlikleri ve Yağlı Güreşleri muhteşem bir açılışla başladı. Feslikan Yaylası’nda gerçekleştirilen geceye, Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, CHP İl Başkanı Nail Kamacı, CHP Kepez İlçe Başkanı Gökhan Ölmez, CHP Serik İlçe Başkanı Şeref Çimen ile yaklaşık 15 bin kişi katıldı.

Açılış gecesinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan 26. Uluslararası Feslikan Yaz Şenlikleri ve Yağlı Güreşleri’nde Konyaaltı Belediyesi Halk oyunları ekibi konukları Anadolu turuna çıkardı. Türk Halk Müziği’nin sevilen isimlerinden Nazlı Öksüz’ün türkü dolu performansıyla devam eden gece, Koray Avcı’nın unutulmaz şarkılarıyla müzik dolu bir atmosferde son buldu.

Başkan Cem Kotan ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in birlik vurgusu yaparak sahneye çıktıkları etkinlikte, Ankara havasında oynayarak katılımcılara keyifli anlar yaşattılar. Gecenin sonunda havai fişek gösterisi yapılarak etkinlik sona erdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir