Dokuma ve Varsak İlçelerinde Emekli Kıraathanesi açıldı

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, seçim vaatlerini hayata geçiriyor

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, seçim vaatlerini hayata geçirerek değişim ve dönüşümü başlattı. Başkan Kocagöz’ün, ekonomik sıkıntılar yaşayan emeklilere yönelik kıraathane yapımı projesi büyük ilgi görüyor. Bu proje sayesinde emeklilere kültür, sanat etkinlikleri, hobi ve sanat kurslarıyla keyifli bir yaşam alanı sunulması hedefleniyor.

Projenin ilk adımı olarak Dokuma’daki Yükseliş Mahallesi’nde emekli ve esnaf kıraathanesi yapılacak. Bu proje, Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (AESOB) desteğiyle gerçekleştirilecek. Ayrıca, Varsak bölgesinde bulunan eski Varsak Belediye binasının bahçesinde de emekli kıraathanesi kurulacak. Taş mimaride tasarlanan ve çınar ağaçlarıyla çevrili olan bu kıraathane, bölge sakinlerine keyifli bir sosyal yaşam alanı sunacak.

Kocagöz, emekli kıraathanesi projelerinin uzun yıllar millete hizmet etmiş olan emeklilere vefa borcu olarak hayata geçirildiğini belirtiyor. Projenin amacı, emeklilere çalışma hayatlarının ardından sağlıklı ve huzurlu bir ortam sunarak onlara hak ettikleri değeri vermek. Kültür, sanat etkinlikleri ve hobi kurslarıyla emeklilere keyifli bir vakit geçirme imkanı sunulacak.

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, emeklilere verilen değeri vurgulayarak, projenin büyük bir vefa örneği olduğunu ifade ediyor. Emekli kıraathanelerinde düzenlenecek etkinliklerle büyüklerimize keyifli ve güzel anlar yaşatmayı hedefleyen Kocagöz, bu projenin emeklilere verilen değeri gösterdiğini belirtiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir