Develi, Alanya’nın Karşısına Çıkacak: Spor Maçı Heyecanı!

On Hotels Alanya Belediyespor, 13-15 Eylül tarihleri arasında Ankara’da düzenlenen Kupa Voley grup maçlarında çeyrek finale yükselme hedefiyle mücadele edecek. Alanya ekibi, ilk maçını yarın saat 18:00’de Kayseri temsilcisi Develi Belediyespor’a karşı oynayacak. Karşılaşma Ankara Ziraat Bankkart Voleybol Salonu’nda gerçekleşecek ve TRT Spor Yıldız kanalından canlı yayınlanacak.

Geçen sezon ligde karşılaşan takımlar arasında Alanya Belediyespor bir maç kazanırken, Develi Belediyespor da bir maç kazanmıştı. Bu sezon Alanya temsilcisi, rakibini mağlup ederek çeyrek finale yükselme avantajını elde etmek istiyor.

İkinci maç ise 14 Eylül’de AlteKMA ile karşılaşacak olan Alanya Belediyespor, grup aşamasını birinci sırada tamamlayarak çeyrek finale yükselmeyi hedefliyor. Çeyrek finale yükselen ekipler, sezon sıralamasında ilk dörtte yer alan bir takımla eşleşecek ve tek maç üzerinden oynanacak olan çeyrek finalde mücadele edecek.

Alanya Belediyespor, kupa yolunda kritik maçlar oynayacak ve Dörtlü Final’e kalmak için ter dökecek. Takımın ikinci grup maçı ise 14 Eylül’de AlteKMA’ya karşı oynanacak. Alanya Belediyespor taraftarları, takımlarını desteklemek için maçları canlı yayında takip edebilirler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir