Büyükler Ligi’nde Heyecan Dorukta: Nefesler Tutulacak Maçlar!

Antalya’da 2024/2025 sezonunda düzenlenecek olan 1. Amatör Küme Büyükler Ligi’ne katılacak takımlar belirlendi. Demre Belediye Spor, Toptaş Spor, Payallar Konaklı Spor, Lara Futbol Eğitim Merkezi Spor, Kırmızı Beyaz Spor Kulübü, Antalya Özgürlük Spor, Antalya 2003 Spor, 1923 Kaş Spor, Elmalı Belediye Spor, Antalya Merkez Spor, 1966 Serik Cumalı Spor, Demirtaş Belediye Spor, Konaklı Belediye Spor gibi takımlar bu sezon boyunca kıyasıya bir mücadele verecekler.

Ayrıca geçen sezon 2. Küme’den çıkan Döşemealtı Belediye Spor, Serik Esnaf Spor, Yeşil Kemer Spor, Kargıcak Spor Kulübü ve Gazipaşa Koru Spor Kulübü de 1. Amatör Küme’de yer alacaklar. Ligde kalıcı olabilmek ve başarı elde edebilmek adına tüm takımlar, sahada en iyi performanslarını sergilemeye çalışacaklar.

Süper Amatör Lig’den düşen Antalya 1863 Futbol Kulübü, Antalya Kundu Spor, Kadriye Spor ve Mahmutlar Spor da yeni sezonda 1. Amatör Küme’de mücadele edecekler. Bu takımlar ise üst lige çıkmak için yoğun bir çaba harcayacaklar. Antalya merkezinden ve çeşitli ilçelerinden gelen takımların performansları, lokal futbolseverler için büyük bir heyecan kaynağı olacak. Herkes, heyecanla yeni sezonun başlamasını bekliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir