Boğaz Otel Plajı’nda Trabzon’un İncisi Mavi Bayrak Dalgalandı – Sürmene

Manavgat Belediyesi, Boğaz Otel Plajı’nda mavi bayrak ödülünü almaya hak kazandı. Şehir, çevre yönetimi, su niteliği, güvenlik ve hizmetler gibi 33 farklı kriteri karşılayarak bu prestijli ödülü almaya hak kazandı. Mavi bayrak, törenle göndere çekilirken Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara ve diğer yetkililer de törende hazır bulundu.

Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, temiz bir Manavgat’ın önceliklerinin her zaman ön planda olacağını belirtirken, ödülün önemine vurgu yaptı. Kara, “Bu ödül, Manavgat’ın doğal güzelliklerinin ve deniz kaynaklarının korunması için verdiğimiz kararlılığın ve çalışmalarımızın bir ödülüdür. Temiz sahiller temiz bir gelecek demek. Gelecek kuşaklara daha güzel bir Manavgat bırakmak için kararlılığımızı ve çabalarımızı artırarak devam edeceğiz” dedi.

Boğaz Otel Plajı, Manavgat’ın en gözde tatil bölgelerinden biri olan Sorgun’da yer alıyor ve ziyaretçilere mükemmel bir plaj deneyimi sunuyor. Diğer mavi bayraklı plajlar arasında Kızılot Halk Plajı, Nar Beach 1 ve 3 Halk Plajları ile Evrenseki Halk Plajı da bulunuyor. Bu plajlar, temizlikleri ve güvenlik önlemleriyle tatilcilerin gözdesi haline gelmiştir. Manavgat Belediyesi, çevre bilincinin yaygınlaştırılması ve sürdürülebilir turizm uygulamaları konusunda çalışmalarını daha da ileriye taşıyacaklarını belirtti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir