Başkan Topaloğlu, Futbol Okulu’nu Ziyaret Etti – İlçeler Arasında Bağ Kuruldu

Kemer Belediyesi Futbol Okulu’nda Geleceğin Yıldızları Yetişiyor

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun liderliğinde kurulan Kemer Belediyesi Futbol Okulu, geleceğin futbolcularını yetiştiriyor. 7-16 yaş arasındaki çocuklar, Kemer Kazım Gül Spor Tesisleri’nde antrenmanlara başladıktan yaklaşık 1 hafta sonra hocaları eşliğinde çalışmalarına devam ediyor.

Okula olan ilgiyi gören Başkan Topaloğlu, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Derya Baytekin ve Kemer Belediyespor Kulüp Başkanı Ayhan Süel ile birlikte çocukların antrenmanını ziyaret etti. Amacın U11’den U18’e kadar olan altyapı gruplarındaki yetenekli çocukları keşfetmek ve üst liglere göndermek olduğunu belirten Başkan Topaloğlu, spora ve sporcuya verdikleri destekten bahsetti.

Süel, futbol okulunda çocukların kendi yaş gruplarına ayrıldığını ve haftada 5 gün antrenman yapıldığını vurguladı. Yetenekli çocukları keşfetmek ve geliştirmek için ellerinden geleni yaptıklarını söyleyen Süel, Başkan Topaloğlu’na tesekkür etti. Başkan Topaloğlu ise geleceğin futbolcularına baklava ikram ederek anlamlı bir hatıra yaşattı. – Kemer Belediyesi/Bülten

Görsel: Kemer Belediyesi Futbol Okulu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir