Avrupa Şampiyonu 20 Yaş Altı Kadın Milli Voleybol Takımı Coşkulu Bir Karşılama İle Yurda Döndü – Spor Heyecanı Devam Ediyor

Bulgaristan ve İrlanda’nın ev sahipliğinde gerçekleşen organizasyonun final maçında İtalya’yı mağlup ederek şampiyonluğa ulaşan Türkiye 20 Yaş Altı Voleybol Milli Takımı, İstanbul Havalimanı’nda büyük bir coşku ile karşılandı. Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, ay-yıldızlı ekibin 9 maçta 9 galibiyet alarak muhteşem bir performans sergilediğini vurgulayarak, geleceğin sultanlarına olan güvenini dile getirdi.

Üstündağ, aynı zamanda 17 Yaş Altı Kadın Milli Voleybol Takımı’nın Dünya Şampiyonası’nda aldığı başarılı sonuçlara da değinerek, altyapının gücünü bir kez daha kanıtladı. 20 Yaş Altı Kadın Milli Takımı Başantrenörü Gökhan Durmaz ise oyuncularını ve teknik ekibini tebrik ederek, Avrupa şampiyonluğunu başarıyla taçlandırdıklarını belirtti.

Milli Takım Kaptanı Beren Yeşilırmak ise kaptanlık deneyimini yaşamanın gururunu yaşadığını ifade ederek, takımın birlik ve beraberlik içindeki başarısının üzerine vurgu yaptı. Beren, gelecekte A Milli Takım’a yükselmeyi hedeflediğini ve aldığı ödülden dolayı mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Türk sporuna ve voleybol camiasına büyük gurur yaşatan başarılı voleybolcular, hem milli takım için hem de bireysel kariyerleri için büyük hedefler belirlemeye devam ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir