Antalya’da Tenis Tutkunları Bir Araya Geliyor: Tenis Şölenine Davetlisiniz

Antalya’da Tenis Şöleni Yaşanacak

Daviscup Gençler Finalleri ve Gainbridge Billie Jean King Cup Gençler Finalleri, bu yıl 11-17 Kasım 2024 tarihleri arasında Antalya’da Megasaray Tenis Akademisi’nde gerçekleştirilecek. Toprak kortlarda oynanacak olan finallerde 16 erkek ve 16 kız takımı mücadele edecek. Karşılaşmaların ilk üç gününde round-robin grup aşaması yapılacak ve ardından finalist takımlar final pozisyonlarını belirlemek için üç gün boyunca mücadele edecekler.

Bu önemli organizasyonda, tenis dünyasının zirvesinde yer alan oyuncuların kariyerlerine başladığı bir platform olan Daviscup Gençler Finalleri ve Gainbridge Billie Jean King Cup Gençler Finalleri’nde, dünya genç yetenekleri yarışacak. Turnuvaya Avustralya, Kanada, Çin Halk Cumhuriyeti, Japonya, Kore Cumhuriyeti, ABD ve Türkiye Gainbridge Billie Jean King Cup Gençler Finalleri’ne katılacak.

ITF Başkanı David Haggerty, “Bu iki etkinlikte de oyunun gelecekteki yıldızları ülkeleri adına büyük bir gururla oynayacaklar. Megasaray Tenis Akademisi’nde ev sahipliği yapacak olan Türkiye Tenis Federasyonu ile birlikte çalışmaktan memnuniyet duyuyoruz” dedi.

Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş ise, “Davis Cup Gençler Finalleri ve Gainbridge Billie Jean King Cup Gençler Finalleri’ne ev sahipliği yapacak olmaktan son derece mutluluk duyuyoruz. Uluslararası Tenis Federasyonu ile iş birliğimizi sürdürerek bu büyük organizasyonu her sene bir öncekinden daha ileri bir seviyeye taşımak adına çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Bu heyecan verici tenis şölenini Türkiye Tenis Federasyonu’nun bülteninden takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir