Alanyaspor’un 7 maçlık galibiyet serisi sona erdi – Spor

Süper Lig’in 2024-2025 sezonunda oynanan 9. hafta maçında Alanyaspor, evinde Kasımpaşa’ya konuk oldu. Karşılaşmaya hızlı başlayan Kasımpaşa, 2. dakikada Mortadha Ben Quanes’in golüyle öne geçti. İlk yarının sonlarına doğru Josip Brekalo’nun golüyle skoru 2-0 yapan Kasımpaşa, devre arasına avantajlı giren taraf oldu.

İkinci yarıya istekli başlayan Alanyaspor, 66. dakikada Duvan Cordova’nın golüyle farkı bire indirdi. Ancak kalan dakikalarda başka gol olmayınca Alanyaspor maçtan puansız ayrıldı. Turuncu-yeşilli ekip, bir sonraki maçında evinde Antalyaspor’la karşılaşacak.

Maçın hakemleri Cihan Aydın, Bahtiyar Birinci, Murat Şener ve Ali Yılmaz’dı. Alanyaspor’un kadrosunda Ertuğrul Taşkıran, Fidan Aliti, Efecan Karaca, Nicolas Janvier, Fatih Aksoy, Richard Coelho, Loide Augusto, Jure Balkovec, Gaius Makouta, Yusuf Özdemir ve Florent Hadergonaj yer alırken, Kasımpaşa’nın kadrosunda ise Andreas Gıannıotis, Claudio Winck, Gökhan Gül, Dıas Carlos, Josip Brekalo, Haris Hajradinovic, Mortadha Ben Quanes, Nuno Costa, Nicolas Opoku, Yasin Özcan, Kevin Rodrigues bulunmaktaydı. Maçta golleri Duvan Cordova (Alanyaspor) ve Mortadha Ben Quanes ile Josip Brekalo (Kasımpaşa) kaydetti.

Maçın ardından Gürkan Balcı’nın yorumlarıyla haber detaylarına yer verilirken, haberin sonunda ilgili reklam ve görüntüler de paylaşıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir