Akseki’de Kız Öğrenci Yurdu Açılıyor: İlçeye Modern Konaklama Hizmeti

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Barınma Sorununa Duyarlılık Gösteriyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, üniversite öğrencilerinin barınma sorunlarına duyarsız kalmayarak Akseki’de altıncı öğrenci yurdunu hizmete açtı. Modern imkanlarla donatılan yurt, öğrencilere sıcak bir yuva sunuyor. Özel yurt ücretlerinin yüksek olması nedeniyle barınma sorunu yaşayan 22 kız öğrenci, Büyükşehir Belediyesi Akseki Kız Öğrenci Yurdu’nda konaklamaya başladı. Yurtta öğrencilere sabah kahvaltısı, akşam yemeği, internet ve çamaşır hizmeti de sunuluyor. Her odada ayrı banyo, tuvalet ve sıcak su imkanı bulunan yurt, kış aylarında kaloriferle ısıtılacak.

Büyükşehir Belediyesi Akseki Şube Müdürü Olcay Şimşek Kurnaz, Kiraların ve özel yurtların yüksek olmasının öğrencilerin imkanlarını zorladığını belirterek, bu sorunu çözmek için hızla harekete geçtiklerini dile getirdi. Şu anda 22 öğrencinin konakladığı yurttaki güvenlik önlemlerinin de titizlikle sağlandığını vurguladı.

Akseki’deki öğrencilere sundukları destekle önemli bir ihtiyacı karşıladıklarını ifade eden Büyükşehir Belediyesi, erkek öğrenci yurdu ve konukevi açma çalışmalarının da devam ettiğini belirtti. Ulaşım desteği sağlayarak öğrencilerin eğitim hayatlarını kolaylaştırmayı amaçlıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir