Adidas ile Spor Yapmanın Keyfini Yeni Sezonda Çıkarın

Antalyaspor, önümüzdeki iki sezon boyunca resmi müsabakalarda, antrenman ve kamp ürünlerinde Adidas marka ürünler giyecek. Bu önemli anlaşma, Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, Samuray Sport firmasının sahibi Fatih Yoldaş ve Adidas Türkiye Futbol Direktörü Sertan Kutval tarafından imzalandı. Başkan Boztepe, yapılan anlaşmanın kulüp için büyük bir adım olduğunu belirterek taraflara teşekkür etti ve uzun soluklu bir iş birliğinin başlangıcını diledi.

Samuray Sport’un sahibi Fatih Yoldaş, “Antalyaspor’u Adidas ile buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu anlaşmayla Avrupa kupalarında başarılı olmayı hedefliyoruz.” dedi. Aynı zamanda Adidas Türkiye Futbol Direktörü Sertan Kutval da, “Marka olarak Antalyaspor ile birlikte olmaktan son derece mutluyuz. Umuyoruz ki Adidas markası Antalyaspor’a şans getirir ve güzel bir birliktelik oluşturur.” şeklinde konuştu.

İmza töreni, hatıra fotoğrafları çekilerek sonlandırıldı. Antalyaspor, yeni dönemde taraftarlarını heyecanlandıracak bir işbirliğine imza atmış olmanın gururunu yaşıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir