Abdullah Öztürk’e Milli Para Masa Tenisi Sponsorluk Desteği verildi – Spor

Çitlekçi firması ile Abdullah Öztürk arasındaki sponsorluk anlaşmasının imza töreni, Tunçlar Holding Genel Müdürlüğü’nde gerçekleştirildi. Abdullah, Paris 2024 Paralimpik Oyunları için yoğun bir tempoyla hazırlıklarını sürdürdüğünü belirtti. Abdullah, geçmişte kazandığı 2016 ve 2020 altın madalyalarıyla Paris’e hazırlandığını ve ülkesi için büyük bir sorumluluk taşıdığını vurguladı.

Çitlekçi ailesiyle gerçekleşen bu önemli imza töreninde engelli sporcuların sponsor desteği bulamama sorununa dikkat çekti. Kendisine yardımcı olmak isteyen Çitlekçi ailesine teşekkürlerini iletti ve üçüncü altın madalyayı alarak Türkiye’nin efsane sporcuları arasına girmeyi hedeflediğini belirtti.

Aktif kariyer sonrası hayata geçirmeyi planladığı Engelsiz Şampiyonlar Akademisi projesi hakkında da konuşan milli sporcu, Çitlekçi ailesinin bu projeye destek olacağını paylaştı ve gelecek nesil engelli sporculara maddi ve manevi destek sağlayacaklarını ifade etti.

Tunçlar Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Abdullah Tunç, Abdullah Öztürk’ün başarılı bir şekilde Paris 2024’te de performans sergileyeceğine inandıklarını belirterek, onun şampiyon zihniyetini önemsediklerini ve desteklediklerini vurguladı. Amacının, yeni Abdullah Öztürkleri Türkiye’ye kazandırmak olduğunu ifade etti.

Tunçlar Holding Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Tunç ise Abdullah’ın sporun engel tanımadığına olan inancıyla gurur duyduklarını belirtti. Kendisini desteklemekten onur duyduklarını ifade eden Tunç, ailecek ve ülke olarak Abdullah’ı desteklemeye devam edeceklerini söyledi.

Törenin ardından, Abdullah masa tenisi oynadığı Abdullah Tunç ve Volkan Tunç’a, Rio 2016 ve Tokyo 2020’de giydiği formayı hediye etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir