07 Gençlik Sarısu’da Spor ile Buluşuyor

Antalyaspor Derneği, üyeler arasındaki dayanışmayı pekiştirmek ve sezon öncesi son toplantısını düzenlemek amacıyla özel bir etkinlik düzenliyor. Bu etkinlik kapsamında tüm tayfalar ve ilçelerden gelen üyelerin katılımı bekleniyor. Gün boyunca sürecek olan mangal organizasyonu ile keyifli anlar yaşanacak.

Dernek tarafından yapılan açıklamada, “Bu özel günü kaynaşma ve sezon öncesi son toplantımız için organize ediyoruz. Mangal etkinliği ile birlikte keyifli bir gün geçireceğiz. Tüm üyelerimizin katılımını bekliyoruz. Bu etkinlikte, Antalyaspor’a olan sevgimizi ve bağlılığımızı bir kez daha kutlayacağız. Birlikte geçireceğimiz bu güzel gün, sezon öncesi motivasyonumuzu artıracak ve dostluğumuzu pekiştirecek. Tüm üyelerimizi bu özel etkinliğe davet ediyoruz” denildi.

Antalyaspor Derneği olarak, büyük ailemizin bir araya gelerek gücünü bir kez daha göstereceği bu etkinlikte, üyelerimizle bir arada olmanın mutluluğunu yaşayacağız. Gelin, sezon öncesi coşkumuzu paylaşalım ve birlikte unutulmaz anlar yaşayalım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir