Site icon Akdeniz Haberleri

Yoluna Dünya Şampiyonluğu İçin Ter Döküyor – Spor Mücadelesi

Antalya’nın yetenekli 6. sınıf öğrencisi İpek Şimşek, 4 yaşında başladığı bale tutkusunu genç yaşta keşfetti. Geliştirdiği dans yeteneğiyle Türkiye Dans Sporları Federasyonu’na bağlı sportif salsa branşında lisans sahibi olan İpek, 2019’dan beri yarışmalarda dikkat çeken performanslar sergiliyor. IDO Dünya Şampiyonası’nda üçüncülük elde eden İpek, aynı zamanda squash branşında da ikincilik başarısı gösterdi.

İpek, dansı ve squash’u sevgiyle yaptığını belirterek, hedeflerinin dünya şampiyonluğu olduğunu dile getirdi. Genç yetenek, dansın özgürlük ve ifade aracı olduğunu vurgulayarak, çalışmalarına devam edeceğini söyledi.

Anne Öznur Şimşek, İpek’in başarılarıyla gurur duyduklarını ve desteklerini sürdürdüklerini ifade ederken, profesyonel dans eğitmeni Fatih Haktan Coşkun ise İpek’in disiplinli çalışma prensibi ve yeteneği sayesinde gelecek yıllarda daha büyük başarılar elde edeceğine inandığını belirtti.

İpek Şimşek’in, dans ve spor alanındaki hedeflerine odaklanarak, gelecekte dünya şampiyonluklarına ulaşacağına dair umutlar yüksek.

Exit mobile version