Site icon Akdeniz Haberleri

yeteneğini en üst seviyede kullanarak altın madalya hedefine doğru ilerliyor.

Türk milli sporcu Reyhan Taşdelen, Paris 2024 Paralimpik Oyunları için uzun atlama T20 kategorisinde “yüksek performans kotası” almaya hak kazandı. 17 yaşındaki başarılı sporcu, Uluslararası organizasyonlarda elde ettiği başarılarla dikkat çekiyor. Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Milli Takımlar Sorumlusu Aytunç Göz gözetiminde İlkadım Atletizm Pisti’nde hazırlıklarını sürdüren Taşdelen, altın madalya için hedeflerini belirtti.

Taşdelen, spora öğretmeninin tavsiyesiyle başladığını ve o günden bu yana severek devam ettiğini ifade etti. Dubai Grand Prix Para Atletizm Turnuvası’nda 400 metrede ikincilik elde eden, dünya ikinciliği ve üçüncülüğü bulunan genç sporcu, hedefinin altın madalya olduğunu vurguladı. Avrupa şampiyonasında şampiyonluk yaşayan Taşdelen, yeni rekorlar kırmayı ve Türk bayrağını gururla dalgalandırmayı arzuluyor.

Milli Takımlar Sorumlusu Aytunç Göz, Reyhan Taşdelen’in başarılarıyla adından yıllarca söz ettireceğine inandığını belirtti. Paralimpik Oyunlara katılmak için iyi bir noktaya gelindiğini vurgulayan Göz, Taşdelen’in genç yaşında büyük bir potansiyele sahip olduğunu dile getirdi. Antrenmanlarının planlı ve disiplinli şekilde ilerlediğini söyleyen Göz, genç sporcuyla birlikte Türkiye’nin adını daha da ileriye taşımayı hedeflediklerini belirtti.

Reyhan Taşdelen ve Aytunç Göz, Paris 2024 Paralimpik Oyunları için heyecanla hazırlıklarını sürdürüyor ve Türk sporunun geleceği için umut verici bir çaba sergiliyor.

Exit mobile version