Yeni BMW i4 eDrive40 ve 420i Gran Coupé Türkiye’de fiyatlarıyla sürpriz yarattı

Yeni BMW 420i Gran Coupé ve Yeni BMW i4 eDrive40, sportif performansı şık tasarımla buluşturuyor. Yenilenen iç ve dış tasarımlarıyla daha modern bir görünüme kavuşan modeller, üst düzey konfor özellikleriyle dikkat çekiyor. Yeni BMW i4 eDrive40 3.599.700 TL’den, Yeni BMW 420i Gran Coupé ise 3.795.100 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Yeniden tasarlanan M Deri Direksiyon, klima menfezleri ve mavi vurgulu Adaptif LED Farlar, modellerin iç ve dış tasarımlarını tamamlıyor. BMW Böbrek Izgarası, hava kanalları ve Individual jantlar ise modellerin aerodinamik ve sportif görünümünü vurguluyor.

BMW İşletim Sistemi 8.5’e sahip Kavisli Ekran ve kristal cam kontrol paneli, iç tasarımı bir üst seviyeye taşıyor. M Sport ve Edition M Sport tasarım paketleriyle sunulan modellerde birçok gelişmiş donanım standart olarak sunuluyor.

Yeni BMW i4 eDrive40, elektrik motoruyla şehir içi ve şehirler arası yolculuklarda konforlu bir deneyim sunarken, Yeni BMW 420i Gran Coupé benzinli motoruyla maksimum güç ve performansı bir arada sunuyor. Yeni BMW i4 eDrive40 modelinde bulunan mavi vurgulu Adaptif LED Farlar, Yeni BMW 420i Gran Coupé modelinde sadece Edition M Sport tasarım paketiyle sunulmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir