Yaz Spor Okulları Alanya’da İlgi Çekiyor!

Alanya Belediyespor Kulübü, yaz spor okullarını başlattı. Futbol, basketbol, voleybol, tenis, bale, jimnastik, taekwondo, fitness ve zumba gibi çeşitli branşlarda eğitim sunan okullar, deneyimli antrenörler eşliğinde çocukların yeteneklerini geliştirmelerine ve spora olan ilgilerini artırmalarına olanak tanıyor. Spor okullarında, çocuklara sporun sağladığı disiplin, takım çalışması ve özgüven gibi değerlerin kazandırılması hedefleniyor.

Her gün belirli saatlerde düzenlenen antrenmanlar ve aktivitelerle çocuklar hem eğlenme hem de öğrenme fırsatı bulacak. Alanya Belediyespor, spor okullarında hijyen ve sağlık kurallarına özen göstererek çocukların güvenli bir ortamda spor yapmalarını sağlıyor. Çocuğunuzun yaz tatilini dolu dolu geçirmesi ve spora olan sevgisini pekiştirmesi için Alanya Belediyespor Yaz Spor Okulları’na kayıt yaptırabilirsiniz.

Detaylı bilgi ve kayıt için Alanya Belediyespor Kulübü resmi web sitesini ziyaret edebilir veya kulüp ofisine başvurabilirsiniz. (Alanya Belediyespor Bülten)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir