Yavru vatanda gençler sahaya adım attı – Spor Müsabakalarında

Kepez Belediyesi Spor Kulübü Kızlar Hentbol Takımı, Süper Lig’e doğru yolculuğunda, 1. Lig’de ilk kez mücadele edecek. Gelecek sezon 1. Lig’e yükselen Kepez’in hentbolcuları, KKTC’de kendilerinden yaşça büyük takımlarla 4 hazırlık maçı gerçekleştirdi. Dikmen Belediyesi’nin daveti üzerine Girne’de hazırlık maçları yapmak üzere bulunan Kepez ekibi, dostluk bağlarını güçlendirmeyi de amaçladı.

Dikmen Gençlik ve Spor Kulübü’nün kampında yer alan Kepez hentbolcuları, DİGEM U18 ve Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Spor Kulübü ile karşılaşmalar gerçekleştirdi. Ayrıca KKTC Milli Takımı ile de 2 maç yapma fırsatı buldular. 27 yaşındaki oyuncuların yer aldığı milli takıma karşı ilk maçlarını kazanarak dikkatleri üzerlerine çeken Kepez ekibi, tecrübe kazanma adına önemli adımlar attı.

Antrenör Sertan Sarpaş’ın önderliğinde ilerleyen Kepez hentbol takımı, tecrübelerini paylaşmak adına KKTC Kadın Hentbol Takımı ile karşılaştı. Sarpaş’ın seminer vermesi ve deneyimlerini aktarması için davet edildiği bu buluşma, dostluk ve dayanışmayı pekiştirmeyi hedefliyor. Kıbrıslıların genç ekip için takdirlerini dile getirdiği etkinlikte, Kepez Belediyesi Spor Kulübü Kızlar Hentbol Takımı oldukça olumlu bir izlenim bıraktı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir