Xiaomi 15 Ultra’nın Muhteşem Kamera Detayları Ortaya Çıktı: Fotoğraf Makinelerini Kıskandıracak Lensler!

Leica ile gerçekleştirdiği ortaklık sayesinde kamera teknolojisi konusunda önemli adımlar atan Xiaomi, Ultra serisi modelleri ile dikkatleri üzerine çekiyor. Şimdi ise yakında tanıtılacak olan Xiaomi 15 Ultra modeli ile kamera detayları merak konusu oldu.

Çinli akıllı telefon üreticisi, Xiaomi 15 Ultra modelinde 200MP’lik periscope kamera modülü kullanacak. Bu, bir akıllı telefonda bile bulunmayan bir özellik ve büyük bir yenilik olarak karşımıza çıkıyor.

Önceki model olan Xiaomi 14 Ultra’da 50MP’lik bir periscope kamera bulunuyordu ve oldukça başarılı sonuçlar veriyordu. DxOMark’ta da zirveye yerleşen bu model, rakiplerine göre önemli bir avantaj sağlıyordu. Şimdi ise Xiaomi 15 Ultra modelinde 200MP’lik periscope kamera ile daha da ileriye giderek hayranlarını heyecanlandırıyor.

Akıllı telefon üreticileri son dönemde kamera teknolojisi konusunda büyük gelişmeler kaydediyorlar. Hem Huawei hem de Samsung’un yeni amiral gemisi modelleri de benzersiz bir kamera deneyimi vaat ediyor. Bu durum, Eylül ve Şubat aylarını kapsayan dönemde kıyasıya bir kamera rekabetine sahne olacağımızı gösteriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir