Site icon Akdeniz Haberleri

Vali Şahin, Alanya İlçesini Ziyaret Ediyor

Vali Hulusi Şahin, Alanya ziyareti sırasında hayırseverlerin destekleriyle yapılan okulları ziyaret ederek öğrenciler ve öğretmenlerle bir araya geldi. İnşaat halindeki okullarda incelemelerde bulunan Vali Şahin, daha sonra Alanya Kalesi’nde bulunan Süleymaniye Camii’ni ziyaret ederek ıslak hacim inşaatı çalışmaları hakkında bilgi aldı. Vali Şahin’e Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz ve hayırsever vatandaşlar eşlik etti.

Vali Şahin, öncelikle hayırsever Hüseyin Girenes tarafından yaptırılan Hüseyin Girenes Fen Lisesi’ni ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi. Daha sonra, hayırsever Mevlüt Uysal tarafından yapılan Emine-Ahmet Uysal Fen ve Teknoloji İmam Hatip Lisesi’nde incelemelerde bulundu. Ayrıca, İrfan Bileydi Siber Güvenlik Meslek Lisesi ve Müveddet Babaoğlu Ortaokulu inşaatlarını da ziyaret eden Vali Şahin, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Şahin, tarihi Alanya Kalesi’nde bulunan Süleymaniye Camii’nde ıslak hacim inşaatı çalışmalarını inceledikten sonra Alanya Kaymakamlığında protokol törenine katılarak hayırsever Mustafa Durusoy’un MÜSİAD Alanya Şubesi adına yaptırdığı Yanıklar İlkokulu tadilat ve onarım protokolünü imzaladı. İmzalanan protokol ile Yanıklar İlkokulu binası, hayırsever Mustafa Durusoy tarafından yenilenerek hizmete girecek.

Son olarak Alanya Ziraat Odası’nı ziyaret eden Vali Şahin, odanın çalışmaları hakkında bilgi aldı ve tarımsal üretim konusunda görüş alışverişinde bulundu.

Exit mobile version