Uluslararası Gençlik ve Dans Festivali’nin İlçelerdeki Heyecanı Başladı

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Final Jam işbirliğiyle gerçekleştirilen Uluslararası Gençlik ve Dans Festivali, muhteşem gösterilerle başladı. Konyaaltı Olbia Kent Meydanı’nda gerçekleşen ve üç gün sürecek olan festivalde, 19 farklı ülkeden dans grupları, Antalyalılarla buluşuyor. Türkiye, Ukrayna, Rusya, Fas, Venezüella, Almanya, Belarus, Afrika, Moğolistan, Özbekistan, Fransa, Portekiz, İngiltere, İtalya, Brezilya, Arjantin, Kolombiya, Bulgaristan ve Çin’den gelen dünya şampiyonları ve dereceli dansçılar, en iyi dans performanslarını sergiliyor.

Festivalin ilk gününde gerçekleşen Workshop etkinliğinin ardından, DJ Volkan Akkaya’nın müzikleri eşliğinde K-Pop Battle kategorisi ve final gösterileri izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Müziğin ritmine kapılan Antalyalılar, dansçıları büyük bir coşkuyla alkışladı. Festival, 11 Ağustos tarihine kadar devam edecek ve Antalyalılar arasında büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Dünya şampiyonları arasında yer alan Bboy (Fransa), Alkolil (Rusya), Bruce (Portekiz), Jester (Türkiye) ve Utya (Özbekistan), festival boyunca enerji dolu performanslarını Antalyalılarla paylaşacaklar. Dans dolu gecelerin yaşandığı festival, izleyicilere unutulmaz bir Akdeniz akşamı sunuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir