Uğur: Spor Alanında Gençlerimizle Mücadeleye Devam Edeceğiz

Alanya 1221 Futbol Kulübü, yeni sezon öncesi gazetecilerle bir araya geldi ve hem kulüp yapılanması hem de hedefleri hakkında bilgi verdi. Kulüp Başkanı Levent Uğur, düşük bütçelerle mücadele ettiklerini belirtti ve alt yapıdan çıkardıkları beş genç oyuncuya öncelik verdiklerini söyledi. Uğur, “Bu yıl kombine kartlar bastık ve stada ücretsiz giriş yapılacak. Yönetim olarak stadyum gelirlerini kendi imkanlarımızla karşılayacağız. Bütçemiz 35 milyon lira ve sadece 3 milyon lira federasyon geliri var. Ancak düşmemek için büyük fedakarlık yapıyoruz” dedi.

Levent Uğur, Manavgat’tan gelen satın alma tekliflerine teşekkür etti ancak kulübün satılmasının düşünülmediğini vurguladı. Başkan Uğur, Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik’e desteklerinden dolayı teşekkür etti ve sponsorluk konusunda da açıklamalarda bulundu. Yeni sezon yapılanması hakkında bilgi veren Uğur, genç oyuncularla oluşturdukları kadro ile mücadele edeceklerini belirtti.

Başkan Uğur, Pazar günü oynanacak Mustafa Kemal Paşa Spor maçına tüm taraftarları davet etti ve genç oyuncuların performansını izlemelerini önerdi. Alanya 1221 Futbol Kulübü’nün genç yeteneklerle üst liglere hazırlayan bir kulüp olduğunu vurgulayan Uğur, taraftarları tribünde takımı desteklemeye çağırdı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir