Site icon Akdeniz Haberleri

Türkiye’de Telefon Kiralama Trendi: Almak Yerine Kiralamak Artık Daha Popüler

Avrupa’nın lider elektronik perakendecisi MediaMarkt, tüketicilere son teknoloji ürünleri daha erişilebilir kılmak için 2023 yılından bu yana Akıllı Telefon Kiralama hizmeti sunmaktadır. Bu hizmet kapsamında İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Mersin ve Kayseri’deki seçili mağazalarda sunulan hizmetin başladığı mart ayından bugüne kadar 1.000’den fazla akıllı telefon kiralanmıştır. Kayseri, kiralanma adedi bazında en çok tercih edilen il olurken, Mersin ve Adana ise onu takip etmektedir.

Kiralanan akıllı telefonlar sıfır ve üretici garantili olarak sunulmaktadır. Kiralama süresi boyunca olası arıza veya hasar durumlarında Smart Kirala Asistan Hizmeti’nden destek alınabilmektedir. Kiralanan cihazlarda meydana gelen arızaların ve üretici garantisi dışında kalan onarımların %70’ine kadar olan masraflar hizmet paketi kapsamında yer almaktadır.

MediaMarkt, tüketicilere ödeme konusunda esneklik sunmaktadır. 6-12 aylık ödeme seçenekleri ile akıllı telefon kiralayabilirken, Smart Kirala yöntemiyle kredi kartı limitini aşmadan aylık sabit tutarlarla ödeme yapma imkanı da bulunmaktadır. Ayrıca kiralama süreci, 24 aya kadar uzanan ödeme seçenekleri ile desteklenmektedir.

MediaMarkt müşterileri, kiralama hizmetinde geri alım hizmeti ve hediye çeki kullanma imkanı da bulmaktadır. Ayrıca kiralanan ürünlerin yanında ek ödemelerle powerbank ve şarj adaptörü gibi ürünler de eklenebilmektedir. MediaMarkt, tüketicilere daha sürdürülebilir bir teknoloji deneyimi sunmayı hedeflemektedir ve yakın dönemde bu hizmeti tüm mağazalarında sunmayı planlamaktadır.

Exit mobile version