Site icon Akdeniz Haberleri

Türk Telekom Uygulamasında 10 Milyon Kayıtlı Kart!

“Türk Telekom Mobil Uygulamasıyla Hızlı ve Güvenli İşlemler”

Türkiye’nin lider bilgi ve iletişim teknolojileri şirketi Türk Telekom, müşterilerine kesintisiz hizmet sunmaya devam ediyor. Mobil uygulama üzerinden mobil, evde internet, ev telefonu ve Tivibu aboneliklerine yönelik işlemleri 7/24 gerçekleştirebilen kullanıcılar, fatura ödeme, TL yükleme, kredi kartı ile paket satın alma ve otomatik ödeme talimatı gibi işlemleri kolayca yapabiliyor. Haziran ayı verilerine göre, Türk Telekom uygulaması ve Online İşlemler web platformunda tekil kullanıcı sayısı 30 milyona ulaşırken, uygulamaya kaydedilen kart sayısı yıllık bazda yüzde 35 artarak 10 milyonu geçti.

Türk Telekom Pazarlama ve Müşteri Deneyimi Genel Müdür Yardımcısı Zeynep Özden, yaptığı açıklamada, “Türk Telekom olarak müşterilerimizin dijital dönüşümünde öncü rol oynamaya devam ediyoruz. Mobil uygulamamızı sürekli güncelleyerek müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmayı hedefliyoruz. Son bir yılda uygulamaya kaydedilen kart sayısındaki yüzde 35’lik artış, müşterilerimizin Türk Telekom uygulamasına duyduğu güveni gösteriyor. Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak geliştirdiğimiz uygulama, kullanıcılarımıza güvenli ve hızlı işlem yapma imkanı sağlarken aynı zamanda zaman tasarrufu da sağlıyor” dedi.

Türk Telekom müşterileri, uygulama üzerinden fatura ödeme, paket satın alma, TL yükleme ve otomatik ödeme talimatı gibi işlemleri kolayca gerçekleştirebiliyor. Ayrıca müşteriler, kampanya ve taahhüt bilgileri ile tarife ve paket bilgilerini görme ve değiştirme, kalan kullanımlarını sorgulama, fatura detaylarını inceleme, güvenli internet profil değişikliği ve yeni abonelik gibi işlemleri de uygulama üzerinden yapabiliyor. Türk Telekom mobil müşterileri, uygulamadaki çeşitli avantajlardan da faydalanarak hızlı ve güvenilir bir şekilde işlemlerini gerçekleştirebiliyor.

Türk Telekom mobil uygulaması, müşterilerin hayatını kolaylaştırmaya devam ederken aynı zamanda onlara çeşitli sürprizler ve avantajlar sunuyor. Müşteriler, her hafta yenilenen hediyelerden, indirimlerden ve ayrıcalıklardan faydalanırken, kendilerine özel tekliflerle avantajlı kampanya ve paketlere de sahip olabiliyorlar. Türk Telekom uygulaması, müşterilere kolaylık, güvenlik ve avantajları bir arada sunarak dijitalleşen dünyada önemli bir noktada yer alıyor.

Exit mobile version